επωνυμια

INNOluxe Logo
HEALTHY HAIR, FEARLESS STYLE.

innoluxe product line

Η INNOluxe είναι η καινούρια μας σειρά προϊόντων που διανέμουμε σε κομμωτήρια σε όλη την Κύπρο. Παρέχουμε επίσης πρακτική επαγγελματική εκπαίδευση από την ομάδα των εμπειρογνωμόνων μας.

ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΤΟΥΦΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΦΑ.
Όταν η INNOluxe έκανε την εμφάνιση της στον κόσμο της περιποίησης μαλλιών το 2015, η προηγμένη τεχνολογία πρωτεϊνών της έφερε επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι κομμωτές φροντίζουν τα μαλλιά δημιουργώντας ξεχωριστά χρώματα.  INNOluxe V2 μπήκε δυναμικά στην αγορά το 2018 και εκτόξευσε τα πάντα (ακόμα και την αρχική μας έκδοση!). Με ένα βελτιωμένο AminoBond Complex και την προσθήκη νέων πρωτεϊνών χαμηλού βάρους, το V2 ανοικοδομεί τη δομή σε κάθε τρίχα και την κάνει να αισθάνεται πληρέστερη, πιο υγιεινή και πιο εκπληκτική από ποτέ. Ανακαλύψτε όλα τα βαθύτερα και πιο σκοτεινά μυστικά μας (καλά, μερικά από αυτά) εδώ.

“Η INNOluxe κάνει το αδύνατο, δυνατό.”
– Sophia Hilton, ιδρυτής του Not Another Salon και INNOluxe Ambassador

Η σειρά INNOluxe είναι πραγματικά μια καινοτομία και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους πελάτες σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για διαθεσιμότητα!

Edens Salon Solutions Logo

σχολια

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΟ CLUB EDENS